Κεντρική  |   Προφίλ  |   Επικοινωνία .: Ελληνικά  ::   English :.
Δίσκοι λείανσης & κοπής μετάλλων
Συρματόβουρτσες
Πριονοταινίες κοπής μετάλλων
Μεταλλικοί δίσκοι κοπής σιδήρου & αλλουμινίου
Συστήματα στερέωσης μεταλλικά
Συστήματα στερέωσης χημικά
Συστήματα στερέωσης πλαστικά
Συστήματα στερέωσης γυψοσανίδας
Διάτρηση μετάλλων
Mαγνητοδράπανα
Τρυπάνια SDS
Τρυπάνια ξύλου
Βίδες αυτοδιάτρητες
Στριφόνια & Λαμαρινόβιδες
Κατσαβίδια & μύτες
Χημικά Eco Service (αντισκουριακά, λυπαντικά κ.ά.)
Μετροταινίες & αλφάδια
Σφιγκτήρες Γερμανίας Ideal

Προφίλ
 

Η εταιρεία ΣΟΦΟΣ ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ. Στελεχωμένη από έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό οκτώ ατόμων.

Με επικεφαλή τον κ. ΣΟΦΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Μηχανολόγο και υπεύθυνο στις τεχνικές πληροφορίες, κατάφερε μέσα στην περίοδο 1993-2010 να έχει ραγδαία εξέλιξη και να αποκτήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ποιότητα η συνέπεια η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που την ξεχώρισαν.

Η εταιρεία ΣΟΦΟΣ έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και η πείρα μας δίνει την δυνατότητα επιλογής προϊόντων από τους καλύτερους και μεγαλύτερους οίκους τις παγκόσμιας αγοράς όπως: ROTTLUFF ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΛΕΙΑΝΤΙΚΑ ΕΙΔΗ RUKO ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΤΡΥΠΑΝΙΑ HSS, HSS Co, SDS PLUS, SDS MAX, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΟΔΡΑΠΑΝΑ FRIULSIDER FM ΙΤΑΛΙΑΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ EBERLE ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΠΡΙΟΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ JAS ΙΣΠΑΝΙΑΣ - ΣΥΡΜΑΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ECO SERVICE - ΧΗΜΙΚΑ ΣΠΡΕΙ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΣΚΟΥΡΙΑΚΑ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ, ΒΙΔΕΣ ΑΥΤΟΔΙΑΤΡΙΤΕΣ - ΤΑΪΒΑΝ

Η εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί όλα αυτά τα χρόνια πιστοποιείται από τις σημαντικές συνεργασίες που έχουμε με μεγάλες τεχνικές εταιρίες & επιχειρήσεις. Φιλοδοξία και στόχος μας είναι να συμβάλουμε στον πελάτη μας με την πλέον ολοκληρωμένη & αξιόλογη πρόταση για την κάλυψη των τεχνικών αναγκών της επιχείρησης του. Για αυτό το λόγο εξυπηρετούμε & επισκεπτόμαστε εμπορικές, κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα είδη μας.